Om oss

Konceptet Hemmakänsla startades år 2014 och drivs i privat regi. Ägarfamiljen har en stark vilja och motivation att sätta en prägel på konceptet Heminredning där hög kvalitet, svensk design och rimliga priser ligger i fokus. De två första butikerna öppnades år 2015 i Skutskär, 3 mil söder om Gävle i norra Uppland och i Båstad, mitt mellan Halmstad och Ängelholm på vackra Bjärehalvön. Från år 2016 sker ytterligare expansion där förberedelser om etablering pågår på andra orter i Sverige.

Hösten 2016 har vi öppnat vår andra butik i Båstad, Galleri Hemmakänsla, där vi säljer och marknadsför högkvalitativt foto och vackra bilder producerat av fotograf. För öppettider se https://www.facebook.com/hemmakansla/.
Välkommen in! Galleri Hemmakänsla, Köpmansgatan 63, Båstad.

I vårt koncept ingår förutom butiker även tjänster såsom rådgivning och uppdrag inom inredning och färgsättning av utbildad personal samt e-handel som återfinns i menyval ovan. Framgent kommer även sömnadstjänst att kunna erbjudas.

Varmt välkomna till oss! Kom på upptäcksfärd och botanisera i våra butiker eller besök oss på vår e-handel. Hos oss känner man trivsel, kan handla produkter med hög kvalitet till rimliga priser och få nytta av vackra produkter och detaljer. Vår höga servicenivå och vårt trevliga bemötande av våra kunder är ledord som vi arbetar hårt med.

Hemmakänsla – Inredning och detaljer som ger mersmak helt enkelt!